Design konzultáció

ONLINE / SZEMÉLYES

Enteriőr tervezés

tervezési konzultáció2egyszerű lépésben

+

1.

Válaszd ki
a konzultációd témáját
az alábbi konzultációs
csomagokból tudsz választani

2.

Foglalj egy számodra
megfelelő időpontot
a konzultáció kiválasztása
után tudsz időpontot foglalni

új építés – családi ház

új építés – társasházi lakás

felújítás – A-Z-ig

konyha tervezés

fürdőszoba tervezés

gyerekszoba tervezés

otthoni spa & wellness

stílus & dekoráció

üzletek & kávézók

alaprajz & funkciók

1 óra enteriőr tanácsadás

„1 kérdés+tanácsadás”

Hogyan működik?

1.válaszd ki a konzultációd témáját!

A DESIGN KONZULTÁCIÓ Csomagokat azért hoztam létre, hogy az aktuális igényedhez szükséges konzultáció típust könnyedén ki tudd választani. Őszintén hiszek abban, hogy a lakberendezési folyamatban és a belsőépítészeti munkák alatt akkor leszel elégedett, ha azt a támogatást kapod, amire igazán szükséged van! Foglalhatsz a Téged érdeklő témák közül rövid, egy alkalmas 1-2 kérdést átbeszélő konzultációs időpontot, vagy választhatsz több alkalmas, mélyebb átbeszélést lehetővé tévő konzultációt is. Válaszd azt, amelyik Neked a legkényelmesebb!

Nézd át, melyik DESIGN KONZULTÁCIÓ csomag lehet a legmegfelelőbb Számodra! Válaszd ki azt a csomagot, amivel a leginkább szeretnél foglalkozni, amelyik a legközelebb áll az aktuális feladataidhoz.

Foglald le az időpontodat és tedd fel kérdéseidet! Így garantáltan könnyebben és több tudással tudod megvalósítani Álmaid Otthonát! Nincs túl kicsi vagy túl nagy kérdés, beszéljünk arról, ami Téged érdekel!

Amennyiben kisvállalkozásod számára szeretnéd létrehozni az ideális enteriőrt, az alábbi DESIGN KONZULTÁCIÓS csomagok szintén segítséget nyújthatnak Neked! Nagyobb léptékű, összetettebb projekt esetében, vagy ha nem találsz a csomagok között Számodra megfelelőt, kérlek írj nekem a g662g662 email címre. Küldd el pontosan miben szeretnél segítséget kérni, milyen információkra van szükséged vagy miben akadtál el és kérj személyre szabott konzultációs időpontot!

2.válaszd ki a konzultációd időpontját!

A DESIGN KONZULTÁCIÓ időpontodat az adott konzultációs csomag oldalán tudod lefoglalni. Kattints a fenti kártyák közül a Téged érdeklő témakörre, nézd meg mit tartalmaz a DESIGN KONZULTÁCIÓ csomag, és ha úgy érzed ez az, amire szükséged van, az oldalon azonnal le tudod foglalni a számodra legmegfelelőbb időpontot!

A konzultációs időpontokat úgy alakítottam, hogy lehetőséged legyen rövidebb,
30 perces 1-1 kérdésre választ adó, konkrét témára fókuszáló Konzultációt, vagy hosszabb, komplett lakberendezési folyamatot végig kísérő szakmai segítséget is igénybe venni.

A konzultációk kialakításában és az időtartam meghatározásában a 25 éve tartó, folyamatos tervezői és a tervek megvalósításában eltöltött több ezer óra tapasztalatára építhettem. Ugyanakkor a mai napig úgy gondolom, hogy minden projekt, lakberendezési történet egyedi jellemzőkkel rendelkezik. Ahogy Te is különleges vagy, és az igényeid, lehetőségeid kombinációja is egyedülálló, úgy az otthonod kialakítására sem lehet száz százalékos sablont húzni.

A DESIGN KONZULTÁCIÓ lehetőséget ad Neked arra, hogy azt az évek során felhalmozott tapasztalatra alapuló segítséget vedd igénybe, a speciális, csak Rád jellemző egyéni igényeknek megfelelően.

Nincs semmi kockázat abban, ha megvásárolsz egy DESIGN KONZULTÁCIÓ csomagot, mert a Te időpontodban, amikor a Te lakberendezési kérdéseidről beszélünk, az 100%-ban Rólad szól. Ha több időre van szükséged egyeztetünk további időpontokat, ha más téma is fontos Neked, arról is tudunk beszélni.

Amennyiben a fenti DESIGN KONZULTÁCIÓ csomagok között nem találod a Számodra megfelelőt, vagy bizonytalan vagy abban, melyik téma lenne elsőre a leghasznosabb, kezdésnek válaszd a 30 perces ” 1 kérdés + tanácsadás ” csomagot vagy írj nekem a design@langviktoria.com címre. Küldj egy rövid leírást (vagy hosszút, ahogy a legkényelmesebben meg tudod fogalmazni mire van szükséged). Nézzük meg együtt mi az a forma, ami a Te igényeidre a legcélravezetőbb.

MIKOR HASZNOS SZÁMODRA A DESIGN KONZULTÁCIÓ?

MIKOR HASZNOS SZÁMODRA A DESIGN KONZULTÁCIÓ?

szeretsz a lakberendezéssel foglalkozni

késztetést érzel magadban arra hogy saját magad rendezd be az otthonodat

fontosnak tartod a kényelmes, praktikus, rendezett otthont

van rendelkezésre álló erőforrásod arra hogy megvalósítsd az ötleteidet (anyagi és időbeli)

van érzéked a lakberendezési feladatok iránt (és ezt tudod kommunikálni a lakberendezési üzletben vagy a kivitelezőkkel)

szeretsz új dolgokat tanulni

MIT TEGYEK HA A FENTIEK NEM ILLENEK RÁM?

Maximálisan hiszek abban, hogy kellő önismerettel, elegendő idővel és a szükséges anyagi lehetőségekkel bármelyikünk képes szerethető, kényelmes otthont kialakítani magának, vagy a családja számára. Az élet azonban sok más kellemes dolgot is tartogat azon kívül, hogy órákon keresztül áttetsző fehér függönyök között válogassunk, padlóburkolatot számoljunk, vagy az elektromos csatlakozásokat egyeztessük egy november végi délután a félig (na jó több mint félig) szétbontott hideg lakásban, az egyébként lelkes villanyszerelőkkel. Megértem azt is, ha valaki nem azokért a percekért rajong, amikor a konyhabútor stúdióban a korpuszhoz színben illő front anyagot a munkapulthoz hátfalat és mind ezekhez egy jól mutató, színben méretben passzoló fogantyút kell választania. Beltéri ajtók, kilincsek, minden napszakban jól mutató falszín, padló és falburkolat, villanykapcsolók helye. Nem indul be a fantáziád ezekre a kifejezésekre? Olvass tovább nyugodtan!

Ha tehetném, a varázspálcámmal elvarázsolnálak a Lakberendezési Gyönyörök Földjére, ahol mindig minden kérdésre tudod a választ, kedvesek és segítőkészek a kivitelezőid, pontosan az adott költségvetésből és határidőre megvalósul a megálmodott otthonod.

De bevallom, ez a varázspálca csak a vágyaimban létezik. A valóságban néha előfordul, hogy máshol van a fókusz. Az otthonod kialakítása túl sok időt vesz el a munkádtól, a családodtól, magadtól. Ha nem tudsz a folyamatos napi tervezési, beszerzési és kivitelezési feladatokra koncentrálni, a részletek összehangolásában részt venni, a sok megválaszolatlan kérdés egy idő után tengernyi időt és pénzt emészt fel. Ez pedig vitathatatlanul elégedetlenséghez vezet, már nem szeretsz a kivitelezésre kijárni, nem lesz jó amit a kivitelező csinál, nem fog tetszeni a végeredmény, és végül úgy leszel vele, bárcsak bele se kezdtél volna.

Tapasztalatból mondom, nem kell így lennie! Az otthonod létrehozását vagy a vállalkozásod új enteriőrjének megalkotását nem kell, hogy egyedül csináld végig. Ha érzel magadban késztetést, hogy önállóan belevágj ebbe a költséges, izgalmas és örömteli feladatba, akkor is igénybe tudsz venni konzultációs tanácsadást, akár tervezőtől is, mint például tőlünk a DESIGN KONZULTÁCIÓ-t. A konyhastúdiókban, fürdőszoba szaküzletekben, lakberendezési bemutatótermekben is örömmel beszélik át veled a terveidet, nyújtanak szakmai segítséget. Én is igénybe veszem időnként ezeket a szakmai konzultációkat, hogy tájékozódjak az aktualitásokról, újdonságokról. Miért ne használnád Te is ezt a lehetőséget?

Ha kevésnek érzed a több helyről kapott, de nem biztos, hogy összehangolt információt, vagy úgy gondolod nem illenek rád a fenti megállapítások (MIKOR HASZNOS SZÁMODRA A DESIGN KONZULTÁCIÓ? ) és inkább szeretnéd szakértői kezekben tudni az otthonod kialakítását, azt javaslom, keress egy megfelelő referenciákkal rendelkező tervezőt, lakberendezőt, belsőépítészt akivel közös ízlésetek van (tetszenek a munkái) és tud az általad meghatározott költségvetéssel dolgozni. Ha körültekintően választasz, és jól tudtok együtt dolgozni, a végeredmény is garantáltan csodás lesz!

Amennyiben úgy érzed, hogy kedveled a munkáinkat és velünk szeretnéd megterveztetni az otthonod, a DESIGN KONZULTÁCIÓ csomagjaink helyett az ENTERIŐR TERVEZÉS és az ENTERIŐR TERVEZÉS & MEGVALÓSÍTÁS szolgáltatásaink közül tudsz választani.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

Kérlek add meg az email címedet, hogy elküldhessük számodra a lakberendezési könyvet!

ALAPKÉRDÉSEK KONYHA BERENDEZÉSHEZ PDF letöltés