Modern ház kortárs design bútorokkal

2019 | TÜKÖRHEGY |

Nemrég fejeztük be ennek az új modern háznak a tervezését. A ház Budapest mellett, az egyik legszebb lakóparkban épült, gyönyörű kilátással a budai hegyekre. Az enteriőr kialakításánál magas minőségű, prémium kategóriájú anyagokkal dolgoztunk, kényelmes jól használható otthont álmodtunk meg. A ház két szintes, a földszinten egy légtérben kapott helyet a nappali, konyha és az étkező. A előtérből nyílik a vendég WC és zuhanyzó, a konyha mögött a kamra kapott helyet.

Tervezés       Kivitelezés       Bútórgyártás

A kanapé mögötti vékony polc lerakó felületként használható. A modern letisztult bútorokhoz izgalmas kontraszt a kortárs fekete-fehér festmény. A nappaliból a tolóajtón keresztül egy tágas kertbe jutunk, ahol a terasz és medence van. Fehér betonlépcső vezet a felső térbe, a lépcsőlapok aljára LED világítást terveztünk.
A beton padlóhoz sötét antracit szürke konyhabútort választottunk, fa kiegészítőkkel. A TV köré rejtett ajtós tárolóbútort terveztünk. Bioetanol kandallót tettünk a TV alá, különleges bordázott fém burkolattal.
A természet minden évszakban különleges hátteret ad a nappalinak. A nagy üvegfelületeken zavartalan a kilátás a kertbe. Sínes mennyezeti lámpa világítja
a nappalit és az étkezőt. A kanapé fölé minimalista csillár került.

A hálószobai ágy különleges fejvége egyedi tervezés, a puha ködszürke kárpitot sötét diófával kombináltuk. Az ágy háttámla mögé diófa léc faburkolat került. A két oldalt belógatott ezüst gömb lámpák elegáns hatást adnak.

A nagy ablakfelület elé kényelmes, bekuckózós olvasófotelt terveztünk. A nagyméretű kortárs fotó izgalmas része az enteriőrnek. A hálószobából nyíló fürdőszoba fekete-fehér koncepcióra épült. A szabadon álló kád mögé látványos fekete üvegfalat terveztünk LED világítással.

A nagy méretű zuhanyzó és a dupla mosdós szekrény komfortossá teszi a fürdőszobát. A nagy tükörfelületek tágasság érzetét keltik.

A vendégszoba berendezése egyszerű minimalista design, fehér és ezüstszürke kombinációval. A nagyméretű fotót itt is fókuszpontként használtuk.

Az otthoni dolgozószoba és a gardrób egy helyiségben kapott helyet. A gardróbszekrényt füstüveg fronttal terveztük, vékony fém kerettel.

A földszinti alaprajz nappali – konyha – étkező, vendég WC és kamra helyiségekkel. A padlóra egységes beton járólapot terveztünk.

Emeleti alaprajz. Az emeletre a fürdőszoba kivételével fehér hajópadló került. A fürdőszobába matt fehér burkolatot terveztünk.

A látványvilág mellett ugyanolyan figyelmet fordítottunk a funkciónak, használhatóságnak is. Gondosan válogattuk a ház stílusához illő anyagokat, bútorokat és kiegészítőket. Két csodálatos ember számára terveztünk egy stílusos időtálló új otthont, millió boldogságot kívánunk Nekik!

Portfolio letöltése

2011

RÓZSADOMB

2019

MASCULIN DAY SPA

2012

LAKÁSTREND